$type=slider$sn=0$l=1$c=3$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

[VORIGE EDITIES]_$type=grid$c=3$m=0$sn=0$show=home

$type=ticker$cls=4$c=12$show=home

Praktische informatie en handige tips Wandeling Tegen Dementie 2019

Beste Wandelaars

Zijn jullie er allemaal klaar voor?
Wij alvast wel!
De weersvoorspellingen kondigen voor zondag perfecte wandelomstandigheden aan!
Met ons voltallig team van vrijwilligers staan we voor jullie paraat om er zondag een onvergetelijke dag van te maken!
Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Om niet voor verrassingen komen te staan volgen hier nog een aantal tips. Lees ze aandachtig door, het maakt het u enkel maar gemakkelijker:
  • de startplaats en tevens aankomstplaats van de Wandeling  is zaal Kempengalm, deze is gelegen in Nieuwe Kempen 52, 3600 Genk.
  • Indien u vanuit Brussel of Antwerpen komt neemt u de E314 richting Aken en kan u kiezen tussen afrit 30 (afrit Park Midden-Limburg) ofwel afrit 31 (Genk Centrum).  Indien u afrit 30 kiest volgt u de N726 richting Kelchterhoef. U slaat daarna de Tulpenstraat in en blijft deze volgen tot aan de Weg naar Zwartberg. U slaat hier rechts af en volgt deze tot de Koning Boudewijnlaan. U rijdt deze straat in en daarna neemt u de tweede straat rechts (Nieuwe Kempen): u bent gearriveerd aan de startplaats.
    Indien U afrit 31 kiest volgt u de N76 richting Bree-Oudsbergen (Meeuwen-Gruitrode). U blijft deze volgen totdat u de Marcel Habetslaan kan inslaan. Deze blijft u volgen totdat deze straat overgaat in Koning Boudewijnlaan. U neemt vervolgens de eerste straat links: Nieuwe Kempen (= startplaats).Indien u vanuit het Maasland komt kan u dezelfde afritten nemen (afrit 31 of afrit 30).
  • aan de start- en aankomstplaats staan er VHS-publiciteitsvlaggen als herkenningspunt dat u bij de startplaats bent gearriveerd!
  • parkeren kan aan bij de zaal zelf .  Indien alle parkeerplaatsen volzet zijn, parkeert u gewoon in de straat of aanpalende zijstraten (Meeuwerstraat/Marcel Habetslaan tussen de bomen tegenover La BioMista). Parkeren is volledig GRATIS.
  • Tip: probeer zoveel te carpoolen indien mogelijk, u spaart niet alleen kosten, maar passagiers kunnen ook een glaasje drinken zonder zorgen!
  • aan de startplaats meldt u zich bij "INSCHRIJVEN", u betaalt hier 15 euro/persoon, kinderen tot 12 jaar 7 euro/kind (indien u reeds heeft overgeschreven/betaald moet u uiteraard niet meer betalen maar u moet zich wel aanmelden, u staat op de lijst gemarkeerd als "reeds betaald") en krijgt een startpakketje. Dit pakketje bestaat uit: een flesje water, een powerreep, een informatieblaadje en een bonnenboekje per deelnemer. Deze bonnen heeft u nodig om aan de stopplaatsen de hapjes en tapjes te kunnen nuttigen (1 bonnetje per stand). Er is ook een bonnetje voorzien waarop u uw naam kan noteren en dat u in een bokaal kan deponeren. U maakt hiermee kans om een kadobon t.w.v. 50 euro te winnen. Deze bokaal staat vlakbij "INSCHRIJVEN". U kan deze bon invullen aan de staantafeltjes vlakbij "INSCHRIJVEN".
  • u kan vrij starten met wandelen vanaf 9.00 uur tot 14.00 uur, d.w.z. dat u ten laatste om 14.00 uur de wandeling kan aanvatten
  • de wandeling is exact 9,1 kilometer lang, aan een rustig tempo wandelt u er ongeveer 3 uur over (tussenstops niet inbegrepen)
  • er zijn 3 tussenstops voor een hapje en een tapje. De eerste volgt reeds na +- 1,5 km stappen, de tweede +- 2 kilometer verder (dus op kilometerpunt 3,5 km) en de derde bevindt zich +- 3 kilometer van de tweede stopplaats (dus op kilometerpunt 6,5 kilometer). Daarna is het nog een kleine 3 kilometer tot de aankomst!
  • Handig weetje: vanaf stopplaats 2 is er de mogelijkheid om rechtstreeks naar de derde stopplaats te stappen (+- 400 meter), u kan zo de wandeling met ongeveer 3 kilometer inkorten indien u dit wenst. Aan stopplaats 2 zal dit goed aangeduid worden. Voorts is er bij stopplaats 2 ook mogelijkheid om gebruik te maken van sanitaire voorzieningen. 
  • de wandeling is volledig bewegwijzerd met onze inmiddels wereldbefaamde WTD-pijlen met herkenbaar logo
  • Tip: wandel/sportschoenen worden aanbevolen en een rugzak of tasje zijn altijd handig om bijvoorbeeld een regenjasje, flesje water en powerreep in op te bergen. Ook pleisters nemen maar een kleine plaats in de rugzak in en komen misschien wel van pas bij een kleine blaar aan de voeten?
  • ook trouwe viervoeters, aan de leiband weliswaar, zijn erg welkom. Net als voor hun baasjes wacht hun op iedere stopplaats een knabbeltje en fris water! WOEF!
  • de wandeling doorkruist prachtig Limburgs natuurgebied. Mogen we u beleefd vragen om respect te hebben voor deze natuurpracht en alle afval mee te nemen. U mag dat afval gerust achterlaten bij onze 3 stopplaatsen of aan de aankomst. Wolf Gust en wolvin Naya vinden dit leuk, samen met hun welpjes.
  • wandelaars die helemaal "zen" aan de wandeling willen beginnen, hebben de mogelijkheid om omstreeks 11 uur deel te nemen aan een yogasessie in de rustige weide achteraan op het terrein o.l.v. Nathalie van Yogabeau. Deelname kost 10 euro/persoon. Een échte aanrader! 
  • bij de aankomst wacht u nog een stevige hap die net als alle hapjes en tapjes onderweg inbegrepen is in de prijs van 15 euro. Drankjes zijn te bekomen aan de toog. Er is GEEN bediening voorzien. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Er zijn wel afruimers van dienst. Ons motto = vele handen maken licht werk. Zodus aarzel niet om zelf lege glazen mee te nemen naar de toog bij een volgende bestelling. WTD dankt u hiervoor! Tip: breng gerust makkelijke schoenen of sloffen mee die het aangenamer maken aan de voeten na de wandeling, zo kan u rustig genieten van de hap samen met een lekker wijntje, biertje of frisdrank
  • er zijn drank-jetons te krijgen op 2 verkooppunten: bij de tent van de inschrijvingen en vlakbij de toog in de zaal. Eén jeton kost 1 euro. Frisdranken, een lekker ambachtelijk biertje (Jessenhofke Maya) en koffie kosten 2 jetons. Jessenhofke Tripel zijn 3 jetons. Wijnen en bubbels (beiden Wijnkasteel - Genoels-Elderen) zijn 4 jetons.
  • op ons terrein zijn er voldoende (400) zitplaatsen voorzien, zowel in de ruime zaal als buiten op het terras. Zo kan u rustig napraten en nagenieten van de wandeling in een relaxte sfeer en in een prachtige, groene omgeving!
  • om 14.00 uur start onze coverband Thelma & Lowie/JB haar optreden, ambiance verzekerd! 
  • om 17.00 uur worden de winnaars van de kadobonnen (5 kadobonnen in totaal) bekend gemaakt. Iedere deelnemer maakt hier kans op! Vergeet het desbetreffende bonnetje niet in te vullen en te deponeren in de glazen bokaal bij "INSCHRIJVEN"!
  • vanaf +- 13.00 uur is er doorlopend kinderanimatie voorzien onder begeleiding van 3 enthousiaste, ervaren vrijwilligsters.
  • Babbelhut is ook weer present, zodus aarzel niet om uw ervaringen over onze wandeling te delen met ons in Babbelhut! Vrijwilligster Anke maakt u wegwijs in de Babbelhut.
  • aarzel niet om zelf foto's te maken onderweg en te delen op onze FB-pagina: https://www.facebook.com/Wandelingtegendementie/
  • ALGEMEEN TELEFOONNUMMER = 0477/594903 (Frank, tevens veiligheidsverantwoordelijke/EHBO).  Sla dit nummer zeker op in uw telefoon. Aarzel niet dit nummer te bellen bij ieder probleem, ook onderweg. Wij zorgen voor een oplossing!
  • sla al deze informatie op in uw Iphone of smartphone
Rest ons enkel u nog een fijne, versterkende wandeling toe te wensen!!
Het is voor ons een grote eer u en de andere, méér dan 600 (!), wandelaars te mogen ontvangen. Wij doen er alles aan om u een zorgeloze, fijne dag aan te bieden!

Vanwege het voltallig WTD-TEAM

​KEEP WALKING.....AGAINST DEMENTIA!!!!!!!

$show=/2019/01/woordje-van-onze-sponsors.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/schrijf-u-in.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/contact.html

$show=/p/sponsors.html$type=two$m=0$c=10$p=1

$show=/p/vorige-edities.html$type=grid$l=1$c=9$sn=0$m=0$p=1

$show=/p/referenties.html$type=blogging$l=1$c=10$m=0$p=1

$show=/p/over-ons.html$type=one$l=1$c=5$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

bedankt,7,edities,22,in de kijker,3,nieuws,2,nieuwsbrief,32,over ons,1,referenties,9,sponsors,13,woord van sponsors,10,wtd 2017,1,wtd 2018,6,wtd 2019,12,wtd 2020,7,wtd 2021,5,
ltr
item
Wandeling Tegen Dementie: Praktische informatie en handige tips Wandeling Tegen Dementie 2019
Praktische informatie en handige tips Wandeling Tegen Dementie 2019
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhn5mAW-jK0KVUxBKAaulr6zGOaj1QHniIN4QWMibH6koFPiWQoZ_nVBQRWPJkL9k_zxROqqv99E2n_M0CVAh73IMmsFgxt0TcAvAVz8Gc93SZJoq9PPxer3niZ14u-oBE1UP_ddoIJGvnD/s320/Tips.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhn5mAW-jK0KVUxBKAaulr6zGOaj1QHniIN4QWMibH6koFPiWQoZ_nVBQRWPJkL9k_zxROqqv99E2n_M0CVAh73IMmsFgxt0TcAvAVz8Gc93SZJoq9PPxer3niZ14u-oBE1UP_ddoIJGvnD/s72-c/Tips.png
Wandeling Tegen Dementie
https://www.wandelingtegendementie.be/2019/08/praktische-informatie-en-handige-tips.html
https://www.wandelingtegendementie.be/
https://www.wandelingtegendementie.be/
https://www.wandelingtegendementie.be/2019/08/praktische-informatie-en-handige-tips.html
true
4097604635999253296
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy